Tjänster: fertilitet, surrogatmamma, äggdonation

Fertilitetsservice

Har Ni länge längtat efter att skaffa barn? Försökt alla andra möjligheter ? Genomgått IVF-behandlingar? Vi finns här! Vi hjälper Er gärna, snabbt & effektivt! Inom 1-2 månader kan Ni vara gravida genom en surrogatmoder. Tag kontakt med oss för ett första möte så berättar vi mer om processen och hur vi kan stötta Er genom denna på bästa sätt.

Surrogatmamma 

Tammuz ombesörjer surrogatmödrar i olika länder.
De lever med sina egna familjer och har sedan tidigare egna barn.
Surrogatmödrarna har en historisk dokumentation gällande sitt goda hälsotillstånd och får under graviditeten alla undersökningar som behövs, blir väl omhändertagna och får regelbundna kontroller och all uppföljning som krävs för en bra och säker graviditet.

Äggdonation 

Donatorerna är från Sydafrika och Ukraina. Ett urval av äggdonatorer finns på webbsidan som är tillgänglig för Tammuz Nordics kunder. Där finns det fotografier och alla detaljer man behöver veta för att ta ett beslut.
Som blivande förälder kan man identifiera den profil man vill att donatorn skall uppfylla samt bläddra mellan aktuella och uppdaterade foton.

Spermadonation 

Tammuz ombesörjer spermiedonator och spermiedonation vid förfrågan.

Singelföräldraskap 

Vi hjälper alla ofrivilligt barnlösa att genom en avancerad teknisk lösning få möjlighet att skaffa barn.
Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi hjälper Dig/Er gärna!

HBTQ 

Vi hjälper alla ofrivilligt barnlösa att genom en avancerad teknisk lösning få möjlighet att skaffa barn.
Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi hjälper Dig/Er gärna!

Heterosexuella 

Vi finns här för att hjälpa Er att få barn med hjälp av surrogatmamma på enklaste, snabbaste, tryggaste, och mest kostnadseffektiva sätt. I teamet så har vi erfarenhet av surrogatmödraskap utomlands och vet vad det innebär.
Därför kan vi förmedla tjänsterna på ett professionellt med många olika alternativ och paketlösningar.

Dokumentation 

För effektiv och snabb hjälp så ser vi självklart till att all dokumentation är i sin ordning.

Juridisk hjälp

Till Er fördel så har vi samarbete med Napoleon Jurister som har många års erfarenhet att hantera dessa frågor. De har mycket goda referenser och har med sin hjälp kunnat bidra till att hundratals barn kommit till Sverige på ett enkelt och smidigt sätt.

Kontakt med alla myndigheter 

Väljer Ni att ta den paketlösning där vi stöttar med all kontakt med myndigheterna under perioden för att föra hem barnet till Sverige så behöver Ni inte tänka på detta arbete som innebär många timmars förberedelser innan förlossningen och direkt därefter hemtagandet av barnet till Sverige.

Samordnare för varje kund

Vi står till tjänst med en koordinator som hjälper Dig / Er genom hela processen. Koordinatorn finns kontaktbar via telefon, email och Skype. Koordinatorn kommer att förklara processen steg för steg och uppdaterar Dig / Er alltid på den senaste informationen.