Surrogatprogram Ukraina

Vem passar programmet för?
Surrogatprogrammet i Ukraina är ett alternativ för gifta heterosexuella par med villkor att det finns en medicinsk anledning eller att ett flertal IVFer har genomförts utan framgång. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Vi vägleder de blivande föräldrarna genom varje steg
Vi vägleder de blivande föräldrarna genom varje steg

Äggdonation
Äggdonation görs på den ledande fertilitetskliniken Nadiya alternativt Adonis Family Medical center i Kiev, Ukraina. Dessutom kan ägg doneras till Aveya fertilitetskliniken i New Delhi, Indien och flygas till Ukraina.

Surrogat
Våra surrogatmödrar kommer från Kiev och närliggande omgivning och behandlas under graviditeten vid en av klinikerna som vi samarbetar med i Kiev, Ukraina.

Under graviditet och förlossning
Uppföljning av graviditeten och förlossningen görs vid respektive klinik. Graviditetsplanen följs strikt med månatliga ultraljudsundersökningar, nuchal translucens, GTT och skanning etc.
Återbesök till kliniken görs varannan vecka och allmän check-up.

Efter födseln
Efter födseln följer en rättslig process som avslutas med att barnet kommer att få ett svenskt pass. DNA test krävs för att bekräfta faderskap och via Tingsrätt i Sverige få beslut om faderskap. När detta fastslagits kan föräldrarna ansöka om pass hos svenska konsulatet i Kiev. Under denna period vägleder vi de blivande föräldrarna genom varje steg.

 

Standardprogram


Befintliga embryos
$35 190 + $15 000

Egen äggplock
$35 550 + $15 000

Ukrainsk äggdonator
$37 050 + $15 000

Sydafrikansk äggdonator
$48 050 + $15 000

 

Garantiprogram


Ukrainsk donator
$65 000

Sydafrikansk donator
$75 000

Sydafrikansk donator(garanterad donation)
$80 000

 

 

Intervju med en surrogatmamma i Ukraina

Surrogatprogram USA

Surrogatprogram Albanien