Pris och kostnad för äggdonation och surrogatmödraskap

Vi kan erbjuda en rad olika kompletta alternativ för att passa varje man och kvinna som drömmer om barn; från att välja en äggdonator, surrogat, medicinsk assistans, juridiskt stöd till hjälp med att hitta försäkring

Vi strävar efter att hålla alla kostnader så låga som möjligt men säkerhet och välbefinnande för surrogatmamman, bebisen och de blivande föräldrarna går alltid först. Vi arbetar bara med de bästa klinikerna, läkarna, juristerna och försäkringsbolagen. Våra kostnader är garanterat bland de lägsta på marknaden för jämförbara processer.

Genom våra internationella partnerorganisationer kan vi erbjuda en rad olika kompletta alternativ för att passa varje man och kvinna som drömmer om barn; från att välja en äggdonator, surrogatmamma, medicinsk assistans och juridiskt stöd till hjälp med att hitta försäkring som täcker försäkringen är för surrogaten under graviditeten.

Men vad ingår i resan? Och i vilken ordning händer allt? Varje resa är unik. Den varierar beroende på de blivande föräldrarnas behov. Vissa blivande föräldrar behöver äggdonation, medan andra använder sina egna ägg.

Läs mer om äggdonation för dig som själv vill bli gravid

Surrogatmödraskap för dig som inte själv kan bli gravid

Surrogatmödraskap i Ukraina, för gifta heterosexuella par

Våra surrogatprogram i Ukraina kostar från $ 52 900 inklusive alla förmedlingsavgifter för dig som har egna embryon. Observera att betalningen sker i USD, amerikanska dollar.

Anneli om surrogatmödraskap i Ukraina och sin egen resa som ofrivilligt barnlös

Läs mer om surrogatmödraskap i Ukraina

Surrogatmödraskap i USA, för alla – HBTQ, ensamstående kvinnor och män
Våra surrogatprogram i USA kostar från $ 141 900 inklusive alla förmedlingsavgifter. Priset inkluderar äggdonation. Observera att betalningen sker i USD, amerikanska dollar.

Läs mer om surrogatmödraskap i USA

Surrogatmödraskap i Colombia, för HBTQ och andra par
Våra surrogatprogram i Colombia kostar från $ 65 000 för garanterad graviditet (så kallad live birth) inklusive alla förmedlingsavgifter. Äggdonation är inkluderat i priset. Observera att betalningen sker i USD, amerikanska dollar.

Oskar och Jonas om familjebildning genom surrogatmödraskap i Colombia

Läs mer om surrogatmödraskap i Colombia

Surrogatmödraskap i Georgien för heterosexuella gifta par eller par som varit folkbokförda på samma adress i minst ett år

Vi erbjuder idag tre olika program i Georgien, från 43 500 USD för program inklusive förmedlingsavgifter. Observera att all betalning sker i amerikanska dollar.

Program – Befintliga embryon

Program – Egna ägg med två insättningar

Program – Garantiprogram med äggdonation

Läs mer om surrogatmödraskap i Georgien här