Pris och kostnad för äggdonation och surrogatmödraskap

Pris och kostnad för äggdonation och surrogatmödraskap - Nordic Surrogacy

Vi kan erbjuda en rad olika kompletta alternativ för att passa varje man och kvinna som drömmer om barn; från att välja en äggdonator, surrogat, medicinsk assistans, juridiskt stöd till hjälp med att hitta försäkring

Vi strävar efter att hålla alla kostnader så låga som möjligt men säkerhet och välbefinnande för surrogatmamman, bebisen och de blivande föräldrarna går alltid först. Vi arbetar bara med de bästa klinikerna, läkarna, juristerna och försäkringsbolagen. Våra kostnader är garanterat bland de lägsta på marknaden för jämförbara processer.

Genom våra internationella partnerorganisationer kan vi erbjuda en rad olika kompletta alternativ för att passa varje man och kvinna som drömmer om barn; från att välja en äggdonator, surrogatmamma, medicinsk assistans och juridiskt stöd till hjälp med att hitta försäkring som täcker försäkringen är för surrogaten under graviditeten.

Men vad ingår i resan? Och i vilken ordning händer allt? Varje resa är unik. Den varierar beroende på de blivande föräldrarnas behov. Vissa blivande föräldrar behöver äggdonation, medan andra använder sina egna ägg.

Läs mer:  äggdonation för dig som själv vill bli gravid

Läs mer:  Surrogatmödraskap för dig som inte själv kan bli gravid

Läs mer:  Surrogatmödraskap i Georgien, för heterosexuella par

Kostnad för surrogatmödraskap i Georgien för heterosexuella par

Våra surrogatprogram i Georgien kostar från $ 52 000 inklusive alla förmedlingsavgifter för dig som har egna embryon. Observera att betalningen sker i USD, amerikanska dollar.

Annelis reseberättelse från Georgien

Läs mer om surrogatmödraskap i Georgien

Surrogatmödraskap i USA, för alla – HBTQ, ensamstående kvinnor och män

Våra surrogatprogram i USA kostar från $ 141.250 inklusive alla förmedlingsavgifter. Priset inkluderar äggdonation. Observera att betalningen sker i USD, amerikanska dollar.

Läs mer om surrogatmödraskap i USA

Surrogatmödraskap i Colombia, för HBTQ och andra par

Våra surrogatprogram i Colombia kostar från $ 66 500 för garanterad graviditet (så kallad live birth) inklusive alla förmedlingsavgifter. Äggdonation är inkluderat i priset. Observera att betalningen sker i USD, amerikanska dollar.

Läs mer om surrogatmödraskap i Colombia

Oskar och Jonas om familjebildning genom surrogatmödraskap i Colombia