Om Tammuz surrogat

Välkommen till Tammuz som är en av världens ledande surrogatagenturer med mer än 700 födda barn på kliniker runt om i världen sedan 2008. Vi har sedan starten legat i framkant genom att erbjuda innovativ teknik och kombinera helhetslösningar som inkluderar alla steg i surrogatprocessen – stort urval av äggdonatorer, IVF med ICSI, noggrant utvalda surrogatmammor, juridisk stöd, garantier och försäkringar samt personlig service och support.

Tammuz Nordic är en agentur som möjliggör fertilitet och surrogatmödraskap genom att erbjuda professionella och kostnadseffektiva lösningar. Vi erbjuder dessa tjänster till alla ofrivilligt barnlösa och infertila oavsett sexualitet eller civilstånd. Tammuz arbetar med hög sekretess, hög integritet och respekt för alla involverade i processen.

Varför välja Tammuz surrogat

Är Ni ofrivilligt barnlösa? Har Ni länge längtat efter att skaffa barn och försökt alla andra möjligheter? Genomgått IVF-behandlingar? Vi finns här och hjälper Er gärna, snabbt & effektivt! Inom 1-2 månader kan Ni vara gravida genom en surrogatmoder. Tag kontakt med oss för ett första möte så berättar vi mer om processen och hur vi kan stötta Er genom denna på bästa sätt.

Erfarenhet

Vi finns här för att hjälpa Dig på enklaste, snabbaste, tryggaste och mest kostnadseffektivaste sätt att få barn.
På Tammuz Nordic så har vi erfarenhet av surrogatmödraskap utomlands och vet vad det innebär. Vi kan därför förmedla tjänsterna på ett professionellt sätt med många olika paketlösningar.

Professionellt team med hög integritet och sekretess

Vi arbetar med sekretess och tycker att det är viktigt att alla involverade i processen skall känna sig trygga.

Inga väntetider

Vi har inga väntetider och arbetar effektivt för att uppfylla vårt gemensamma mål. Så fort Du/Ni har bestämt er så kan en surrogatmamma vara gravid med Ditt/Ert barn inom 1-2 månader!

Koordinator

Vi står till tjänst med en koordinator som alltid finns vid Din/Er sida. Koordinatorn säkerställer genom sitt uppdrag och ser till att hela processen sköts så professionellt, smidigt, enkelt och snabbt som möjligt.

 

Mycket bra resultat hos Tammuz

Mer än 700 älskade barn har genom Tammuz International kommit till världen sedan 2008.

Vårt team i Stockholm – ta kontakt i dag!

Här är en kort presentation av oss som jobbar på Tammuz Nordic i Stockholm

Eduardo Afonso, Verksamhetsansvarig
Eduardo är pappa till Zelda och Esther som vart födda genom surrogat i Thailand 2014. Eduardo har haft ledande befattningar i internationella medieföretag och startups. Efter att ha genomgått en egen surrogat-process insåg han att han ville hjälpa andra att nå sin dröm om att bli föräldrar. Nu leder han den första surrogatagenturen i de nordiska länderna.

eduardo@nordicsurrogacy.se
+46 8 673 05 10
+46 760349231

Jenny Zimmermann, Marknad & Kommunikation
Jenny är mamma till två tvillingar som vart födda genom surrogat i Tammuz regi. Så här beskriven hon sin process:

”Genom Tammuz så fick jag möjligheten att få fantastiskt härliga tvillingar som ger en otrolig kärlek och lycka varje dag. 10 års ofrivillig barnlöshet med 4 stycken egna IVF-försök på en klinik i Sverige vände på en månad när beslutet tagits att samarbeta med Tammuz och detta resulterade i en graviditet som jag fick glädjen att följa på nära håll genom ett professionellt bemötande och välorganiserat arbete på Tammuz med en koordinator som var närvarande och stöttande under hela processen.”

jenny@nordicsurrogacy.se
+46 8 673 05 10

Mikkel Raahede, Dansk representant
Mikkel er biologisk pappa till de två tvillingtjejerna Lux och Björk som blev födda av två olika surrogatmammor i USA.

mikkel@nordicsurrogacy.se
+46 8 673 05 10