Välkommen till Nordic Surrogacy

Teamet - Nordic Surrogacy

Delar av det svenska teamet i Stockholm som arbetar med äggdonation och surrogatmödraskap.

Nordic Surrogacy är ett svenskt företag och den ledande surrogatagenturen i Norden. Sedan starten 2016 har vi hjälpt ofrivilligt barnlösa att bilda familj genom äggdonation och trygga surrogatprocesser. Vi erbjuder en rad olika program beroende på förutsättning och oavsett sexuell läggning eller civilstån

”Min stora dröm var att få barn. Efter mina flickor fötts med hjälp av en surrogatmamma var min familj komplett. Men, med flickorna föddes nästa dröm – drömmen om att hjälpa andra skapa sina familjer.” – Eduardo Afonso, VD och grundare av Nordic Surrogacy

Sedan starten 2016 har vi hjälpt hundratals ofrivilligt barnlösa

Vi har hjälpt över 100 efterlängtade barn till världen genom vårt nätverk av handplockade kliniker. Vi är mycket stolta över att förverkligat drömmen för många nya föräldrar över hela Norden. För en smidig och säker familjebildning har vi har en egen jurist som specialiserat sig inom familjejuridik för barn födda via surrogatmödraskap och vår egen distriktssköterska från BVC.

Vi är experter på surrogatprocessen och erbjuder en trygg helhetslösning. Nordic Surrogacy har egna avtal med de kliniker vi samarbetar med, vilket gör att vi kan erbjuda dig en säker process för alla parter, dvs för surrogatmamman, äggdonatorn och dig. Vi har stor flexibilitet och att din process kan starta så snart du har bestämt dig. Alla processer genomförs i länder där surrogatmödraskap är reglerat och lagligt, vilket gör processen säker för alla parter.

Vi finns vid din sida under hela processen. Från det inledande rådgivningssamtalet där vi går igenom de individuella förutsättningarna, till surrogatresans alla steg och till sist hemkomsten. Vi koordinerar din process, håller kontakten med klinikerna och svarar på dina frågor genom hela resan. Surrogatresan är en omtumlande och fantastisk resa och bygger på förtroende, tålamod och god kommunikation. Att just du lyckas kommer alltid vara vår prioritet. Alla vi som arbetar med din process är dedikerade till en enda ska – din dröm.

Läs mer: Våra medarbetare på Nordic Surrogacy

Länk: Våra destinationer/surrogatprogram

Länk: Möt familjerna