Webbinarium om surrogatmödraskap

Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbinarium om alternativ familjebildning genom surrogat tisdagen den 5 oktober kl.18.00.

Du får träffa Eduardo Afonso som är VD och grundare av Nordic Surrogacy, juristen Emma Dahlén och möta en nybliven familj. Vi kommer berätta om surrogatprocessen, våra destinationer och tala om de praktiska och juridiska frågorna kopplade till familjebildning genom surrogat.

Webbinariet hålls tisdagen den 5 oktober kl.18.00 och pågår ca en timme.

Under kvällens gång har du möjlighet att ställa frågor anonymt i chatten som vi besvarar i webbinariet i mån av tid eller via mail.

Agenda

  • Om Nordic Surrogacy och våra medarbetare
  • Förutsättningar och exempel på surrogatprocess
  • Våra destinationer
  • Juridik i en surrogatprocess
  • Möt en förälder
  • Frågor & svar

Registrera dig i formuläret nedan eller på registreringssidan: 

Webbinarium om surrogatmödraskap och äggdonation för ofrivilligt barnlösa

 

Eirik berättar om sin surrogatprocess i Colombia

”Jag är väldigt nöjd med Colombia som destination. För mig var priset viktigt och allt sker dessutom på en och samma klinik, som är an av de bästa i Latinamerika med väldigt bra läkare. Därför hade jag valt Colombia som destination igen även om jag vann miljoner på lotto. Jag är väldigt nöjd och skulle rekommendera Colombia som destination, kliniken och allt annat som hör till.”

Barnhälsovård för barn födda via surrogat


”Hej! Jag heter Ingegärd och jag är distriktssköterska.

Jag har jobbat många år inom barnhälsovården på BVC. Jag har träffat många barn och föräldrar inom min profession. Och jag har också träffat många barn födda via surrogatmamma.

För er som planerar att skaffa barn via Nordic Surrogacy så kommer jag finnas tillhands för er under och efter er resa.

Det kan vara rådgivning och frågor kring barnet och hur kommer livet förändras när vi blivit föräldrar. Och kanske vad det är ni behöver tänka på redan nu.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor och funderingar!”