Vikariat som Client Manager

Filmer om surrogatmödraskap - Nordic Surrogacy

Vill du vara med och skapa födelsedagar?

Nordic Surrogacy söker nu efter en vikarie med tillträde i november 2020. Vikariatet kan leda till tillsvidareanställning. Placeringen är i Stockholm.

Om jobbet som Client Manager

Vikariatet är som Client Manager (CM fortsättningsvis) och innebär att initiera, koordinera och supportera blivande föräldrar som via Nordic Surrogacy påbörjat sin resa till att bli förälder med hjälp av surrogatmödraskap på en av de destinationer som finns tillgängliga.

CM är de blivande föräldrarnas dagliga kontakt vid både schemalagd och spontan kontakt.

För att kunna utföra uppdraget så krävs det att CM jobbar efter de rutiner som finns uppsatta samt de verktyg som finns tillgängliga.

I uppdraget så ingår även daglig kontakt med Client Managers på kontoret i Tel-Aviv som i sin tur har förstahandskontakt med kliniker, jurister, förmedlare av äggdonatorer och koordinatorer på respektive destination

Detta är en nyckelroll hos oss och ställer höga krav på att du är kommunikativ, har en stor dos personkännedom, är välstrukturerad med naturligt sinne för ordning och reda. I stressade eller känslosamma situationer ska du kunna behålla lugnet och leda processen framåt. Vi ser gärna att du idag jobbar inom vård, logistik eller service. Obehindrad i svenska och engelska är ett krav och alla andra språk en bonus.

Vi erbjuder dig en plats på ett roligt företag med högt i tak och där du kommer att få vara med och hjälpa ofrivilligt barnlösa att uppnå sin dröm om att bli föräldrar. Andra människor är en av dina stora drivkrafter.

Om Nordic Surrogacy

Nordic Surrogacy AB grundades 2017 och har sedan starten hjälpt till att skapa 100 tals nya familjer. Nordic Surrogacy AB har ett omfattande och djupt samarbete med Tammuz Family och går under namnet Tammuz Nordic Surrogacy.

Är du intresserad av tjänsten maila då CV och kort personligt brev till eduardo@nordicsurrogacy.se

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • Stötta blivande föräldrar i att samla ihop relevant dokumentation för respektive destination som skickas till CM i TLV.
  • Förmedla den dokumentation som krävs för blivande föräldrar att kunna starta en process enligt varje destinations regelverk.
  • Informera CM i Tel-Aviv om relevanta och individuella förutsättningar i samband med att process startas.
  • Löpande informera blivande föräldrar i process om hur den fortlöper.
  • Återkoppling frågor från blivande föräldrar via mail eller telefon inom 24 timmar under vardagar.
  • Schemalagda uppdateringar till blivande föräldrar minimum varannan vecka.
  • Schemalägga och kontrollera den egna arbetstiden

Läs mer: Processen – hur går det till med surrogatmödraskap?