Vi firar Pride och din väg till föräldraskap 🌈

Pride 2021 Nordic Surrogacy

Under Pride kommer vi berätta allt du behöver veta om hur en trygg surrogatprocess och äggdonation går till och om destinationerna där surrogatmödraskap är lagligt och reglerat.

Vägen till föräldraskap ser olika ut. Våra förutsättningar att få barn och bilda familjen vi drömmer om är ständigt under förändring. Vägar som tidigare varit stängda för ofrivilligt barnlösa har öppnats och det omöjliga har blivit möjligt. Oavsett sexuell läggning eller civilstånd arbetar Nordic Surrogacy varje dag för din rätt att skapa familjen du drömmer om. Sedan starten 2016 har över 100 barn fötts genom surrogatmödraskap till föräldrar runt om i Norden. Läs mer om oss och vårt arbete här.

Vi vill främja jämställdhet oavsett sexuell läggning. Det är en av anledningarna till att Nordic Surrogacy finns – för att skapa en jämställd möjlighet för alla att bli förälder. Under årens lopp har vi gjort stora ansträngningar för att förändra den allmänna opinionen om surrogat som familjebildningsmetod. Bland annat genom samtal med politiker, debattartiklar och att synas i offentliga sammanhang. Läs mer här.

Under hela augusti kommer vi ge extra utrymme åt rätten för HBTQ+ personer att få barn. Du kommer kunna träffa oss digitalt och det finns också möjlighet att träffa oss på plats i Malmö och Köpenhamn under World Pride. Vill du hellre besöka oss på kontoret? Vi tar gärna emot bokade besök på vårt kontor på Södermalm i Stockholm.

Program under Pride

Du kan träffa oss under Pride för att lära dig mer om surrogatmödraskap som familjebildningsmetod.

  • 4 augusti: Webbinarium om surrogatresan Information och anmälan här. 
  • 18 augusti: Träffa oss under World Pride Malmö.
  • 19-20 augusti: Träffa oss under World Pride i Köpenhamn

Boka tid genom att maila info@nordicsurrogacy.se eller fylla i formuläret Kontakta oss.

Följ oss på @nordicsurrogacy och Facebook för att ta del av våra egna och andras erfarenheter av processen.

Träffa oss!

Jonas och Eduardo Pride 2021 Nordic Surrogacy 2

Under World Pride kan du boka en tid och träffa Jonas Sternulf-Gleditsch som är rådgivare på Nordic Surrogacy. Jonas genomgår just nu en surrogatprocess i Colombia tillsammans med sin man. Läs mer om surrogatmödraskap i Colombia.

På plats finns också Eduardo Afonso, grundare och VD för Nordic Surrogacy. Eduardo är förälder till tvillingflickor födda genom surrogat. Här berättar han om sin resa. 

Happy Pride önskar Nordic Surrogacy!