Välkommen Anneli Diehl – vår senaste medarbetare!

 

Anneli Diehl fick barn via susrrogatmamma i Ukraina - Medarbetare på Nordic Surrogacy

Jag heter Anneli Diehl och fick en dotter i mars 2019 med hjälp av en surrogatmamma i Ukraina. Då jag är född utan livmoder kunde jag tyvärr inte bära henne själv, så detta blev en underbar möjlighet för mig och min man att få genetiska barn. Nordic Surrogacy skötte vår process från start till mål.

Jag har skrivit om hela vår process på min blogg surrogatresan.wordpress.com. Det har blivit en uppskattad blogg bland de som funderar på en process, är i process eller genomgått en process och jag har tack vare den ett stort kontaktnät inom surrogatvärlden. Jag har fått ta del av många livshistorier om varför man behöver hjälp av en surrogatmamma, och är ödmjuk inför hur olika resor vi alla har till att kunna bilda familj.

Läs mer om surrogatmödraskap i Ukraina

Min surrogatprocess har varit en känslomässig resa, men min största lärdom är att ha ögonen på målet. När man sitter där med sitt barn i sin famn är hela resan glömd, och man vill bara göra allting igen. Vilket vi också ska, då vi väntar en lillebror till vår dotter i maj 2020. Även det i Ukraina. Det gör att jag också har personlig erfarenhet från två kliniker.

På Nordic Surrogacy är jag Online Manager med start i februari 2020, och kommer därmed vara ansvarig för vår onlinemarknadsföring. Jag har arbetat med onlinemarknadsföring sedan 2014, senast som SEM-specialist.

Jag kommer också att vara koordinator och hjälpa fler som oss att kunna bilda den familj de längtat efter, något jag ser mycket fram emot.

I och med att vi är tillbaka i Kiev i vår för vårt andra barns födelse kommer jag även ha den unika möjligheten att kunna vara på plats då för er i process med oss i Ukraina.

Läs mer om vem som blir surrogatmamma och värför