Vägen till föräldraskap – Pride 2022

PRIDE2022_AL - Nordic Surrogacy

Det finns ingen typisk blivande förälder som söker sig till surrogatmödraskap. Människorna vi möter har däremot en sak gemensamt – en stark längtan efter barn. Bakom den barnlängtan finns lika många historier som det finns blivande föräldrar. Ända sedan starten 2016 har Nordic Surrogacy arbetat för att skapa en jämlik väg till föräldraskap vid ofrivillig barnlöshet. Läs mer om oss och vårt arbete här. 

PRIDE2022 Collage - Nordic Surrogacy

Det är anledning till att vi deltar på Pride och i år har vi haft det stora nöjet att återigen närvara i PridePark i Stockholm. Vi har också besökt Köpenhamn under Pride. Vi har träffat blivande föräldrar som vill starta en resa och blivande föräldrar som redan gör sin resa med oss. Många andra har också kommit förbi av nyfikenhet. De undrar vad Nordic Surrogacy gör och vad surrogatmödraskap egentligen innebär. Vi har haft många bra dialoger och det personliga mötet är något vi verkligen uppskattar ❤️

Under årens lopp har vi gjort stora ansträngningar för att förändra den allmänna opinionen om surrogat som familjebildningsmetod. Bland annat genom samtal med politiker, debattartiklar och att synas i offentliga sammanhang.

PRIDE2022 Politiker - Nordic Surrogacy
Här är vår vd Eduardo med Claes Nyberg, ordförande för Centerpartiets HBT-nätverk, Kim Nilsson, Förbundsordförande för Öppna Moderater och Carl Engberg, Förbundsordförande för HBT-liberaler.

För vissa tar det lång tid att komma fram till att surrogat är rätt väg att gå. För allt fler är steget idag kortare. Det finns en väg till den familj man öskar sig och vi finns här för att vägleda dig genom resan.

Ett stort tack till alla som kom förbi vårt tält och som vi mött genom årets Pride 🌈

 

Läs mer om surrogatmödraskap i Colombia. 

Läs mer om surrogatmödraskap i USA. 

Läs mer om surrogatmödraskap i Georgien.

 

Vill du veta mer om surrogatmödraskap? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Följ oss på Instagram och Facebook för att ta del av våra egna och andras erfarenheter av processen.