Pride 2023: Surrogatmödraskap – vägen till föräldraskap 🌈

Stockholm Pride - Nordic SurrogacyDet finns ingen typisk blivande förälder som söker sig till surrogatmödraskap. Människor vi möter har däremot en sak gemensamt – en stark längtan efter barn. Bakom den barnlängtan finns lika många historier som det finns blivande föräldrar. Ända sedan starten 2016 har Nordic Surrogacy arbetat för att skapa en jämlik väg till föräldraskap vid ofrivillig barnlöshet.

Läs mer om oss och vårt arbete här.

Stockholm Pride - Nordic SurrogacyI år har vi återigen haft det stora nöjet att närvara i PridePark i Stockholm. Vi har träffat blivande föräldrar som vill starta en resa och blivande föräldrar som redan gör sin resa med oss. Det personliga mötet är något vi uppskattar ❤️ Vårt team växer och det var roliga och givande dagar för hela teamet.

Under årens lopp har vi gjort stora ansträngningar för att förändra den allmänna opinionen om surrogat som familjebildningsmetod. Bland annat genom samtal med politiker, debattartiklar och att synas i offentliga sammanhang. Inte minst ger Pride en möjlighet att också träffa de som har generella frågor och är nyfikna på surrogatmödraskap. Det är en minst lika viktig del i arbetet vi gör.

Stockholm Pride - Nordic SurrogacyFör vissa tar det lång tid att komma fram till att surrogat är rätt väg att gå. För allt fler är steget idag kortare. Det finns en väg till familjen man önskar sig och vi finns här för att vägleda dig genom resan.

Ett stort tack till alla som kom förbi vårt tält och som vi mött genom årets Pride 🌈

Läs mer om surrogatmödraskap i Colombia.

Läs mer om surrogatmödraskap i USA.

Läs mer om surrogatmödraskap i Georgien.

Vill du veta mer om surrogatmödraskap? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Följ oss på Instagram och Facebook för att ta del av våra egna och andras erfarenheter av processen.