Ny organisation – nya möjligheter

Ny organisation nya mojligheter Nordic Surrogacy

Nordic Surrogacy har cirka sex års erfarenhet av att hjälpa ofrivilligt barnlösa föräldrar att uppnå sina drömmar, nämligen att få barn. Under dessa sex år har Nordic Surrogacy hjälpt 100 barn till världen via ett samarbete med Tammuz Family i Israel.  Under de senaste månaderna har Nordic Surrogacy funderat på att stå på egna ben och därmed skiljas från Tammuz Family, för att istället ombesörja och administrera alla processer i egen regi.

Vi väljer att gå självständigt, vilket ger oss full kontroll över de olika delar i processen. Dessutom arbetar vi direkt med klinikerna, kan erbjuda mera konkurrenskraftiga priser och förkortade kötider. Det innebär att hela upplevelsen av att bli föräldrar via surrogatmödraskap optimeras.

Ny organisation

Med respekt för det fina samarbete Nordic Surrogacy har haft med Tammuz Family och med största respekt för de processer som våra blivande föräldrar befinner sig i, har vi varit måna om en vänskaplig separation med Tammuz Family. Tyvärr har Tammuz Family valt en annan väg. Nordic Surrogacy har därför en ny organisation på plats för att ta hand om era processer.

Nya avtal med fertilitetskliniker

Vi är dock mycket glada över offentliggörandet att Nordic Surrogacy har ingått avtal med ett antal fertilitetskliniker i såväl Ukraina som Colombia. Klinikerna tillhör de bästa och mest erfarna på marknaden och vi är stolta att erbjuda alla blivande föräldrar access till dessa kliniker. Nordic Surrogacys verksamhet fortsätter med mera stolthet, passion och högre kvalitet än tidigare.

Kontakta oss om du har frågor

Med denna information vill vi vara transparenta och upplysa alla blivande föräldrar om vad som hänt. Vi vill samtidigt meddela att Nordic Surrogacy står 100% redo till att förverkliga drömmen om att få barn.

Har du/ni frågor eller oro så er du/ni varmt välkomna att kontakta mig. Vi på Nordic Surrogacy hoppas att du/ni har lust att fortsätta er spännande resa med oss!

Med vänlig hälsning,
Eduardo Afonso
VD & Grundare Nordic Surrogacy
eduardo.afonso@nordicsurrogacy.se

Leif valde surrogatmödraskap i USA

Du behöver godkänna statistik och marknadsföringscookies för att se denna video.

”Jag har haft en mycket bra erfarenhet av att ha barn med hjälp av surrogatmödraskap och med hjälp av Tammuz som bistod mig. Jag hoppas att du, eller ni kommer att ha lika tur som mig 😀. Det bästa rådet jag har är att göra noggranna förberedelser och undersöka saker i förväg. Jag önskar er lycka till!”

Eirik berättar om sin surrogatprocess i Colombia

Du behöver godkänna statistik och marknadsföringscookies för att se denna video.

Kontakta oss i dag om du vill ha mera information om äggdonation, IVF och surrogatmödraskap.