Nordic Surrogacy önskar God Jul och Gott Nytt År

nyhetsArtikel 22dec Nordic Surrogacy

Att bli förälder genom surrogatmödraskap är en känslomässig resa. Den inrymmer stora och små drömmar, lång planering och stort engagemang från många involverade parter. Ofrivillig barnlöshet, oavsett anledning, är något som vi på Nordic Surrogacy har både personlig och yrkesmässig erfarenhet av.

Oavsett hur ni har kommit fram till att surrogatmödraskap är er väg till föräldraskap är vi glada att vi har fått möjlighet och förtroendet att vara en del av resan. Det är med stor omsorg och stort allvar vi förvaltar det förtroende som du har lagt hos oss.

NyhetsArtikel aret2 Nordic Surrogacy

Aldrig har vi haft så många nya föräldrar

En av våra viktigaste uppgifter är att berätta om vad föräldraskap genom surrogat är och hur det går till. I år har vi kommit i kontakt med fler än någonsin och det är med stor glädje och känsla av meningsfullhet som vi kan konstatera att vi aldrig haft så många nya föräldrar.

Det personliga mötet är något vi längtar efter och därför var det otroligt roligt när vi under Pride kunde besöka både Malmö och Köpenhamn. Under hösten har vi också hunnit med flera andra tillfällen i b.la Göteborg.

Pride 2021 - Nordic Surrogacy

Ni som redan är i gång men ännu inte haft möjlighet att träffas personligen är alltid välkomna att höra av er. Vi ses gärna när vi är i en stad nära dig och tar emot bokade besök på vårt kontor så snart restriktioner tillåter.


Driva opinion och sprida kunskap

Att sprida kunskap om surrogatmödraskap och driva opinion inom området är en annan mycket viktig del. Därför håller vi regelbundet våra egna seminarier och webbinarier och gästföreläser vid andras initiativ, bl.a. för för de större riksdagspartierna i Sverige. Här kan du läsa bland några av de initiativ vi har deltagit i.

Vår planerade föräldraresa genom surrogatmödraskap - Nordic Surrogacy

I år har vi deltagit i informationssatsningen ”Vägen till föräldraskap” om olika vägar till föräldraskap där Nordic Surrogacy fick företräda föräldraskap genom surrogatmödraskap. I artikeln intervjuades Familjen Diehl som genomgått två processer med Nordic Surrogacy i Ukraina. Under deras andra process började Anneli Diehl arbeta för Nordic Surrogacy och är numera välkänd för alla er som genomgår en process i Ukraina.

Andra nedslag under året kan du se här:

Emma Dahlén på Dahlén Juristbyrå gör också ett fantastiskt jobb med att belysa rättsområdet kring surrogatmödraskap. Hon har under december var hon inbjuden till Norstedts Familjerätt 2021 som specialist inom surrogatjuridik för att föreläsa om aktuella frågeställningar och det senaste inom rättsområdet.

I början på nästa år kommer Emma också ut med en bok på Norstedts om surrogatjuridik.


Organisationen växer

Under 2021 har Nordic Surrogacy vuxit på många sätt. Vi har aldrig haft så många nya föräldrar och därför har vi också utökat vår organisation och våra partnersamarbeten. Det gör vi för att vi ska upprätthålla och förbättra vår service till er och under januari kommer vi förstärka teamet av koordinatorer med ytterligare en ny medarbetare.

Vi är stolta över att kunna hjälpa så många och få vara delaktiga i er resa. Nu önskar vi er alla en riktigt god God Jul och Gott Nytt År!