Nordic Surrogacy avslutar samarbetet med Tammuz


Nordic Surrogacy har nu avslutat samarbetet med Tammuz i Israel. Vi på Nya Nordic Surrogacy är glada, stolta och förväntansfulla att nu få stå på egna ben, stärkta och väl rustade för framtiden.

Nordic Surrogacy grundades för sex år sedan av VD Eduardo Afonso, och har sedan starten hjälpt drygt 100 barn till världen. Efter många års erfarenhet av surrogatmödraskap står vi redo med kunskap, erfarenhet och finansiell styrka att gå självständigt. Nya Nordic Surrogacy är en komplett partner med egna klinikavtal, kortare kötider, större flexibilitet och inte minst en värderingsgrund präglad av sunda värderingar.

Vår ambition var att avsluta samarbetet vänskapligt med Tammuz över en längre tidsperiod. Tyvärr hade de en helt annan åsikt, varför separationen fick en minst sagt akut karaktär. I processen har vissa medarbetare valt att lämna Nordic Surrogacy. Vi kommer självklart ersätta dessa för att kunna upprätthålla samma höga kvalitet och bemötande.

Vi är medvetna om att Tammuz agerande skapar frågor och genererar oro, men Nordic Surrogacy står kvar, ännu starkare och mera komplett, för att hjälpa er förverkliga drömmarna om att snart bli förälder. Vi kommer fortsätta ge den service och det stöd som kan förväntas av oss.

Just nu kontaktar vi alla blivande föräldrar som startat en process med oss. Vi önskar att med våra egna ord berätta om de möjligheter som nya Nordic Surrogacy innebär. Anmäl dig nu till vårt kommande webbinar, där vi delar med oss av vårt kunnande och våra erfarenheter. Du kan läsa mera om webbinariet på denna sidan. Välkommen att också boka ett fysiskt- eller videomöte med oss.

Vi längtar till att få påbörja vår nya resa, och ser fram emot förtroendet att få vägleda och koordinera på er resa. Vi är redo och väl förberedda, trots den snabba förändringen.

Kontakta oss med hjälp av formuläret här på sidan eller skicka e-post till info@nordicsurrogacy.se

Vi uppskattar om du gillar oss på Facebook eller följer oss på YouTube där du kan se flera videoklipp.

Anneli om surrogatmödraskap i Ukraina

”Jag har tillsammans med min man genomgått två surrogatprocesser som har gett oss våra fantastiskt efterlängtade barn – Cleo och Frans. Till Ukraina åker dom som vill uppfylla sin dröm om att bli föräldrar som är heterosexuella, gifta och som har en medicinsk anledning till att göra en surrogatprocess.”

En surrogatmamma berättar om sitt val 💕


Kristen, en av våra surrogatmammor i USA berättar om varför hon valde att bli surrogatmamma.