Ledig tjänst: Koordinator på Nordic Surrogacy

Temet - Nordic SurrogacySök rollen som koordinator på Nordic Surrogacy!

Är du en strukturerad och noggrann relationsbyggare som gillar att arbeta under stort eget ansvar och att ledsaga människor i möjligheter och svåra beslut? Då är det dig vi söker i rollen som koordinator på den juridiska avdelningen på Nordic Surrogacy. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du vägleder våra föräldrar på resan mot att bilda den juridiska familjen utifrån deras unika förutsättningar, du är en viktig del av vårt professionella och engagerade team. Du kommer att arbeta tätt med våra jurister både i Sverige och utomlands för att på bästa möjliga sätt kunna hjälpa familjen.

För att passa i rollen som koordinator på juridikavdelningen är det viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat och har mycket god vana att arbeta i Office-paketet och med andra IT-system. Vi förvaltar stora förtroenden och därför är det viktigt att du har god social kompetens och är duktig på att bygga relationer. Du behöver ha goda språkkunskaper i engelska och svenska och vana att uttrycka dig i tal och skrift då du kommer ha daglig kontakt med blivande föräldrar och andra parter på svenska och engelska.

Noggrannhet, god kommunikation och ett metodiskt arbetssätt krävs för att lyckas i den här rollen. Andra viktiga egenskaper är lyhördhet, anpassningsförmåga och ett stort mått av tålamod för att en juridisk process kan vara lång och innehålla många svåra samtal med blivande föräldrar. Med tanke på att vi jobbar i olika tidszoner kan kvällsarbete förekomma. I arbetet förekommer visst resande.

Om Nordic Surrogacy

Nordic Surrogacy grundades 2016 av Eduardo Afonso. Utifrån erfarenheterna från den egna surrogatprocessen startade Eduardo Nordic Surrogacy för att hjälpa andra ofrivilligt barnlösa att uppfylla drömmen om att skapa sin familj. Idag vänder sig blivande föräldrar över hela Världen till oss, och vi hjälper med allt det praktiska kring surrogatprocessen och kontakten med våra olika partners runt om i världen. Nordic Surrogacy ger de blivande föräldrarna möjlighet att starta en trygg och välbeprövad surrogatprocess och förbereda sig på rollen som föräldrar och barnet som är på väg.

Vårt kontor ligger i centrala Stockholm och vi arbetar både på plats och på distans. Arbetstid är i huvudsak förlagd till kontorstid, men med viss flexibilitet för de blivande föräldrarnas förutsättningar och för andra tidszoner.


Sista ansökningsdag: Ansökan ska vara oss tillhanda senast 1 september 2023. Intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde: omgående, tillsvidareanställning dock så tillämpar Nordic Surrogacy 6 månader provanställning.

Lön enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten och ansökan med CV:  eduardo@nordicsurrogacy.se


Kunskapskrav

 • God vana att arbeta i Office-paketet och gärna vana att jobba i andra IT-system
 • God kommunikationsförmåga och språkkänsla i tal och skriftpå engelska och svenska
 • Språkkunskaper:
  • God förmåga att kommunicera i tal och skrift på engelska svenska.
  • språkkunskaper i tyska, finska, spanska, franska eller portugisiska är meriterande

Personliga egenskaper 

 • Arbetar metodiskt och strukturerat med fokus på detaljer
 • Skapa och bygga starka relationer med blivande föräldrar, kollegor och partners
 • Stor simultankapacitet och förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter
 • Lyhördhet, anpassningsförmåga och tålamod
 • Trivs med att ta stort eget ansvar

Övrigt

 • Egna erfarenheter kring surrogatprocess eller IVF-behandling är meriterande men inte avgörande.
 • Tidigare erfarenheter av att hålla föreläsningar och webinar är också meriterande, då vi på sikt gärna ser att sökande kan genomföra sådana.