Kristoffer & Sandras resa till föräldraskap genom surrogatmödraskap  

Kristoffer & Sandras resa till föräldraskap genom surrogatmödraskap -Nordic Surrogacy

Kristoffer och Sandra har kämpat i många år för att bilda familj och är idag stolta föräldrar till lilla Leo, som föddes med hjälp av surrogatmamma i Colombia.  

Vi blir så glada varje gång vi får återkoppling från våra nyblivna föräldrar angående deras surrogatresa. Genom äggdonation och surrogatmödraskap hjälper vi ofrivilligt barnlösa att uppfylla drömmen om att bli förälder. 

Kristoffer delar sina känslor med oss som nybliven pappa och berättar om de utmanande åren de har genomgått.  

“Under en väldigt lång period trodde jag att universum ville mig illa. I mer än åtta år har vi väntat på Leo. Vi har upplevt mer hopp och genomlidit mer sorg och besvikelse än någon någonsin ska behöva utstå. Historien om Leo är minst sagt inriktat – invecklad & svårförklarad. 

Det ”skåne-snöar ute” (regnar sidledes) och vinden drar i huset så det knakar. Min fru Sandra halvsover i soffan – med hunden vid sidan och vår lille pojke sovande på bröstet.
Bilden jag ser framför mig är något jag drömt om i så många år. En bild som universum dinglat framför mig så många gånger bara för att ta bort den igen. 

Det ni har byggt upp med er organisation och alla de människor ni knutit till er på Nordic Surrogacy är inget mindre än ett mirakel. Inget av detta hade kunnat hända utan er.” 

Kristoffer fortsätter med att det personliga engagemanget som Nordic Surrogacys koordinatorer har visat har gjort att man aldrig känt sig otrygg i processens alla steg.

”I en så lång och komplex process hade man lätt kunna känna sig ensam och maktlös om man gjort det själv.” 

Har du några tips till andra som funderar på en surrogatprocess? 

“Att våga släppa på kontrollbehovet och lita på processen och att alla inblandade vet vad gör.”  

Till sin son skriver han; 

“En dag ska jag skriva boken om din historia. Om inget annat för din del. Så att du förstår hur mycket dina föräldrar kämpat. Och hur mycket helt fantastiska okända människor, bokstavligen runt hela världen hjälpt oss för att få bli hela. Något som vi för evigt kommer vara tacksamma för.” 

Vi på Nordic Surrogacy tackar för förtroendet att leda och dela processen, och önskar den nyblivna familjen all lycka! 

Läs fler familjeberättelser här!