Kristen, en av våra surrogatmammor i USA berättar ❤️

Kristen, som var svenska Mattias och Maria Kristenssons surrogatmamma i USA berättar i videon ovan om varför hon valde att hjälpa ofrivilligt barnlösa genom att bli surrogatmamma.

Du kan läsa mera om Mattias och Maria surrogatresa här.

Kristen är gift och har tre barn sedan tidigare och berättar om sin önskan att hjälpa andra.

–  Jag har hållit det lite hemligt i några månader nu! Familj och vänner vet att jag förra hösten ansökte till en surrogatagentur och att jag hade blivit accepterad. Vad jag inte skrev om, var att jag som blivande surrogatmamma i oktober matchades med ett fantastiskt par som är de blivande föräldrarna!

– Jag har gått genom medicinska och psykiska tester och alla juridiska avtal är godkända, så nu är jag i den medicinska fasen och skall göra embryoinsättning.

– Kom ihåg att dessa videoklipp handlar om hur MIN resa är. Den är inte densamma för alla kvinnor som blir en mödrar. Dessa videor kommer bara att vara en glimt av vad jag och min familj upplever, och kommer inte att återspegla de blivande föräldrarnas åsikter eller andras resa. Dessa är mina tankar och åsikter, och jag lovar att vara så öppen och ärlig som jag kan vara.

Maria och Mattias valde surrogatmamma i USA via Nordic Surrogacy
Mattias och Maria tillsammans med surrogatmamman Kristen och hennes familj (bilden ovan).

Läs mer om surrogatmödraskap i USA

Om du har frågor om surrogatmödraskap i USA så fyll i formuläret på denna sidan så kontaktar vi dig snarast.