Föräldrar berättar om surrogatresan

NyhetsArtikel Citat Nordic Surrogacy

Vi blir så glada varje gång vi får återkoppling från våra blivande föräldrar angående deras surrogatresa. Genom äggdonation och surrogatmödraskap hjälper vi ofrivilligt barnlösa att uppfylla drömmen om att bli förälder.

Vill du veta mer om surrogatmödraskap? Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbinarium om alternativ familjebildning genom surrogat tisdagen den 22 november kl.18.00.


”Bemötandet från Nordic Surrogacy har hittills varit enastående bra. Guidning och support med allting från surrogatprocess till praktikaliteter. Proffsigt och lösningsorienterat bemötande.”

– Blivande föräldrar från Sverige i process i Ukraina.


”Innan vi kontaktade Nordic Surrogacy visste vi väldigt lite om surrogat. Det kändes som något helt orealistiskt i vår värld, både praktiskt och delvis även emotionellt. Efter vårt första online möte med Jonas satt vi båda hemma vid matbordet med tårar i ögonen, värme i kroppen och ny hopp i själen. Jonas var helt enkelt fantastisk. Han delade med sig en massa bra information, förklarade hur processen såg ut och svarade på våra oändliga frågor. Vi upptäckte att en surrogatprocess var fullständigt möjlig för oss. Att det finns hjälp och stöd genom varje steg. Att vi absolut inte är ensamma. Vi fick även kontakt med ett underbart community med män och kvinnor från hela Norden som planerar att göra, är mitt i, eller har genomgått en eller flera surrogatprocesser. Vi är otroligt tacksamma över att ha hittat till Nordic Surrogacy, och till Jonas som med hans varma bemötande gjorde att vi direkt kände oss trygga och optimistiska.”

-Blivande föräldrar från Finland, i process i Ukraina.


”Vi kände oss väldigt trygga med Jonas från första kontakten och genom hela kontraktsprocessen. Jonas var väldigt öppen och varm, och delade generöst med sig av sin egen surrogatresa vilket direkt gjorde att vi kände stort förtroende för honom. Utöver det fanns han tillgänglig för att svara på små så som stora frågor. I de få fall där han själv inte visste så fick vi följa med på videolänk runt kontoret för att hitta svaren hos Eduardo eller andra kollegor. Tack Jonas för en varm och trygg start på vår resa!”

– Blivande föräldrar från Sverige i process i Ukraina.


” So far we have only had positive experiences here. The clinic looks really nice and the staff is super friendly and helpful. We are so happy that we went here and saw the clinic, we feel very well taken care of”

– Blivande föräldrar från Danmark i process i Colombia.


”Vi är så glada att det rullar på med processen. Vi är inte otåliga utan det får ta den tid det tar. Det känns abstrakt men otroligt spännande på samma gång. Barn har ju en förmåga att kombinera det fantastiskt storslagna med det akut vardagliga och vår vardag rullar på här samtidigt som du hjälper oss med mirakel.”

– Blivande föräldrar i Ukraina.


”Det är väldigt uppskattat och känns tryggt att Ingegärd kommer finnas där. Vi har redan massa tankar som snurrar kring mjölkersättning, blöjor och bärselar!

– Blivande föräldrar i Colombia.


”Vi känner stort förtroende för er på Nordic Surrogacy och för personalen i Kiev. Vi blev så väl omhändertagna av vår koordinator och all personal på kliniken – vi känner oss trygga.”
– Blivande föräldrar från Sverige i process i Ukraina


Så här säger en blivande förälder som genomgår en dubbel process i Colombia om vår koordinator Annelie. ”Annelie utstrålar enorm värme och känns som ett tryggt nav på vår resa att bli föräldrar”

– Blivande föräldrar från Sverige, i process i Colombia.


Läs mer på familjeberättelser