En av våra surrogatmammor berättar om sin resa

En av våra surrogatmammor berättar om sin resa - Nordic Surrogacy

Kristin som är en av våra surrogatmammor i USA berättar om sin process från start till slut i sex hemmagjorda videoklipp. Det börjar med varför hon valde att bli surrogatmamma och fortsätter tills bebisen är född.

1. Jag vill hjälpa ofrivilligt barnlösa

Nu har jag matchats med ett fantastiskt par! Jag har gått genom medicinsk, psykisk och juridisk evaluering och godkännande och är nu i den ”medicinska fasen”!

 

2. Graviditetstest

Jag är surrogatmamma för ett otroligt par. Det verkar fortfarande surrealistiskt att vi går igenom denna resa med de blivande föräldrarna och jag är så tacksam att detta fungerade på vårt första IVF-försök!
För de som undrar placerade vi bara ett embryo under denna överföring (SET – Single Embryo Transfer) och vid tidpunkten för överföringen klassificerades det som ett 5-dagars 4AA-embryo vilket betyder att det var ett utmärkt värde.

 

3. Jag är nu i sextonde graviditetsveckan!

Tiden flyger och den här graviditeten går så bra! 😊 I videon berättar jag om mina symtom, att kunna berätta för föräldrarna att de verkligen kan förvänta sig en bebis, och visar upp min mage.

 

4. Jag träffar föräldrarna

I den här videon ger jag en uppdatering vid 26:e graviditetsveckan. Jag visar min mage, diskuterar hur det var att träffa de avsedda föräldrarna för första gången personligen och jag får en oväntad diagnos i slutet.

 

5. Nu är jag i vecka 37

Det är en fantastisk resa och den kommer fortsätta resten av våra liv. Mycket har hänt sedan sist och jag har varit på sjukhusundersökningar men allt gick bra.

 

6. En perfekt pojke har fötts 🥰👨‍👩‍👦

Efter att mitt vatten hade gått klockan 8:15 på söndag föddes föddes en vacker och perfekt pojke efter 16 timmars förlossning måndag klockan 00:33. Detta är berättelsen min surrogatfödelse.
Bebisen mår fantastiskt och hans otroliga föräldrar är helt kära i honom. Det är nu över en vecka efter förlossningen och jag läker hur jag skall.

Läs mer om surrogatprocessen