Boka personligt möte i Köpenhamn 24-25 mars

Boka personligt möte i Köpenhamn 24-25 mars - Nordic SurrogacyVill du veta mer om vad det innebär att bilda familj genom surrogat? Träffa vår rådgivare Jonas Sternulf-Gleditsch och vår jurist Emma Dahlén den 24 och 25 mars i Köpenhamn! Då får du veta mer om surrogatmödraskap och äggdonation för ofrivilligt barnlösa samt juridiken kopplad till surrogatprocessen. 

Boka ett personligt och kostnadsfritt möte på info@nordicsurrogacy.se eller fyll i kontaktformuläret på denna sida.

Läs om juridiken i samband med en surrogatprocess

Läs mer om Jonas och Emma

 

Jonas genomgår just nu en surrogatprocess i Colombia tillsammans med sin man. Hör dem berätta om hur de kom fram till att surrogatmödraskap var deras väg till föräldraskap.

Du behöver godkänna statistik och marknadsföringscookies för att se denna video.

Om Nordic Surrogacy

Nordic Surrogacy är ett svenskt företag och den ledande surrogatagenturen i Norden. Sedan starten 2016 har vi hjälpt ofrivilligt barnlösa att bilda familj genom äggdonation och trygga surrogatprocesser. Vi erbjuder en rad olika program beroende på förutsättning och oavsett sexuell läggning eller civilstånd.

Vi har hjälpt över 100 efterlängtade barn till världen genom vårt nätverk av handplockade kliniker. Vi är mycket stolta över att förverkligat drömmen för nya föräldrar över hela Norden. För en smidig och säker familjebildning har vi har ett nära samarbete med Dahlén Juristbyrå i Sverige som specialiserat sig inom familjejuridik för barn födda via surrogatmödraskap och vår egen distriktssköterska från BVC.

Vi är experter på surrogatprocessen och erbjuder en trygg helhetslösning. Nordic Surrogacy har avtal direkt med de kliniker vi samarbetar med, vilket gör att vi kan erbjuda en säker process för alla parter, dvs för surrogatmamman, äggdonatorn och dig.  Alla processer genomförs i länder där surrogatmödraskap är reglerat, vilket gör processen säker för alla parter.

Vi finns vid din sida under hela processen. Från det inledande rådgivningssamtalet, där vi går igenom de individuella förutsättningarna, till surrogatresans alla steg och till sist hemkomsten. Vi koordinerar din process, håller kontakten med klinikerna och svarar på dina frågor genom hela resan. Surrogatresan är omtumlande och fantastisk. Den bygger på förtroende, tålamod och god kommunikation. Att just du lyckas kommer alltid vara vår prioritet. Alla vi som arbetar med din process är dedikerade till en enda ska – din dröm.

Träffa Jonas

Du behöver godkänna statistik och marknadsföringscookies för att se denna video.