Ledig tjänst: Rådgivare på Nordic Surrogacy

LedigTjanst - Nordic Surrogacy

Bli Jonas nya kollega! Sök rollen som rådgivare på Nordic Surrogacy.

Är du en strukturerad och noggrann relationsbyggare som gillar att arbeta under stort eget ansvar och att ledsaga människor i möjligheter och svåra beslut? Då är det dig vi söker i rollen som rådgivare på Nordic Surrogacy. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du vägleder våra blivande föräldrar på resan mot föräldraskap utifrån deras unika förutsättningar, du är en viktig del av vårt professionella och engagerade team.

För att passa i rollen som rådgivare är det viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat och har mycket god vana att arbeta i Office-paketet och med andra IT-system. Vi förvaltar stora förtroenden och därför är det viktigt att du har god social kompetens och är duktig på att bygga relationer. Du behöver ha goda språkkunskaper och vana att uttrycka dig i tal och skrift då du kommer ha daglig kontakt med blivande föräldrar och andra parter.

Noggrannhet, god kommunikation och ett metodiskt arbetssätt krävs för att lyckas i den här rollen. Andra viktiga egenskaper är lyhördhet, anpassningsförmåga och ett stort mått av tålamod för att en surrogatprocess kan vara lång och innehålla många svåra samtal med blivande föräldrar. Med tanke på att vi jobbar i olika tidszoner kan kvällsarbete förekomma, samt visst resande.

Om Nordic Surrogacy

Nordic Surrogacy grundades 2016 av Eduardo Afonso. Utifrån erfarenheterna från den egna surrogatprocessen startade Eduardo Nordic Surrogacy för att hjälpa andra ofrivilligt barnlösa att uppfylla drömmen om att skapa sin familj. Idag vänder sig blivande föräldrar över hela Norden till oss, och vi hjälper med allt det praktiska kring surrogatprocessen och kontakten med våra olika partners runt om i världen. Nordic Surrogacy ger de blivande föräldrarna möjlighet att starta en trygg och välbeprövad surrogatprocess och förbereda sig på rollen som föräldrar och barnet som är på väg.

Vårt kontor ligger i centrala Stockholm och vi arbetar både på plats och på distans. Arbetstid är i huvudsak förlagd till kontorstid, men med viss flexibilitet för de blivande föräldrarnas förutsättningar och för andra tidszoner. Det är många som kontaktar oss för att påbörja sin resa mot föräldraskap och därför behöver vi nu förstärka rådgivningen som leds av Jonas Sternulf-Gleditsch.


Sista ansökningsdag: 15 augusti. Intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde: omgående, tillsvidareanställning.

Lön enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten och ansökan med CV:  eduardo@nordicsurrogacy.se


Kunskapskrav

 • God vana att arbeta i Office-paketet och gärna vana att jobba i andra IT-system
 • God kommunikationsförmåga och språkkänsla i tal och skrift
 • Språkkunskaper:
  • God förmåga att kommunicera i tal och skrift på engelska samt ett av de skandinaviska språken; svenska, norska eller danska.
  • språkkunskaper i tyska eller finska är meriterande

Personliga egenskaper 

 • Arbetar metodiskt och strukturerat med fokus på detaljer
 • Skapa och bygga starka relationer med blivande föräldrar, kollegor och partners
 • Stor simultankapacitet och förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter
 • Lyhördhet, anpassningsförmåga och tålamod
 • Trivs med att ta stort eget ansvar
 • Trivs med att arbeta under förändring

Övrigt

 • Egna erfarenheter kring surrogatprocess eller IVF-behandling är meriterandemen inte avgörande.
 • Tidigare erfarenheter av att hålla föreläsningar och webinar är också meriterande, då vi på sikt gärna ser att sökande kan genomföra sådana.