Medarbetare på Nordic Surrogacy

 

Eduardo Afonso,
grundare och VD

Hej! Jag heter Eduardo Afonso och jag tar hand om att hjälpa svenska blivande föräldrar med att välja rätt destination och program för dem. Som VD är jag även ansvarig för verksamheten i Sverige och övriga Norden.

Jag är förälder till Zelda och Esther som föddes 2014 genom surrogatprocess i Thailand.

Min största lärdom från min resa är att man måste vara öppen för de utmaningar man stöter på och att man sällan kan förutse dem. Vara ödmjuk mot alla delar och personer i processen och lita på de som är involverade.

Mitt bästa råd till blivande föräldrar är att vara tålmodig, se framåt och ställa frågor så fort man är det minsta osäker. Klyschigt men i det här fallet så finns inga dumma frågor utan alla frågor är verkligen relevanta.


Mikkel Raahede, dansk repræsentant 

Jeg hedder Mikkel Raahede og det er mit ansvar at hjælpe de danske kommende forældre til at blive en familie
Mikkel Raahede hjælper de danske kommende forældre til at blive en familie
Hej! Jeg hedder Mikkel Raahede og det er mit ansvar at hjælpe de danske kommende forældre til at blive en familie. Baseret på personlig samtale finder vi den rette destination og løsning.
Jeg er forælder til Lux og Björk, født i USA 2017, samt Selma, født i USA 2013.
Det, jeg først og fremmest lærte af min egen rejse gennem surrogacy er at alt det der føles som uoverskueligt og uoverkommeligt, faktisk er hverdag for dem der arbejder med det. At de har erfaringer at trække på som det er vigtigt at kunne lytte til.
Mit bedste råd til de kommende forældre at kunne placere sin tillid hos dem der arbejder for dem. At det er i orden at stille spørgsmål, og at man ikke skal undskylde at man gerne vil være forælder.

 

Vår historia – Tammuz Surrogacy