Filmer om surrogatmödraskap

Gunhild och Thomas valde surrogatmamma i Ukraina

”Om man ska göra en lång historia kort så har vi en fasanfullt många år av ofrivillig barnlöshet bakom oss. Och egentligen gått igenom allt man kan göra för att få barn men trots det så har vi inte lyckats förrän den här möjligheten med surrogatmödraskap dök upp.”

Leif valde surrogatmödraskap i USA


”Jag har haft en mycket bra erfarenhet av att ha barn med hjälp av surrogatmödraskap och med hjälp av Nordic Surrogacy som bistod mig. Jag hoppas att du, eller ni kommer att ha lika tur som mig 😀. Det bästa rådet jag har är att göra noggranna förberedelser och undersöka saker i förväg. Jag önskar er lycka till!”

 

Vi firar 100 födda bebisar i Norden och 1.000 globalt!

Kontakta oss i dag om du vill ha mera information om äggdonation, IVF och surrogatmödraskap.

Eirik berättar om sin surrogatprocess i Colombia

”Jag är väldigt nöjd med Colombia som destination. För mig var priset viktigt och allt sker dessutom på en och samma klinik, som är an av de bästa i Latinamerika med väldigt bra läkare. Därför hade jag valt Colombia som destination igen även om jag vann miljoner på lotto. Jag är väldigt nöjd och skulle rekommendera Colombia som destination, kliniken och allt annat som hör till.”

Anneli om surrogatmödraskap i Ukraina

”Jag har tillsammans med min man genomgått två surrogatprocesser som har gett oss våra fantastiskt efterlängtade barn – Cleo och Frans. Till Ukraina åker dom som vill uppfylla sin dröm om att bli föräldrar som är heterosexuella, gifta och som har en medicinsk anledning till att göra en surrogatprocess.”

En surrogatmamma berättar om sitt val 💕


Kristen, en av våra surrogatmammor i USA berättar om varför hon valde att bli surrogatmamma.

Mikkel om att bilda familj via surrogatmödraskap

Mikkel berättar om sin surrogatprocess (dansk tal med engelsk text).

Eduardo om Nordic Surrogacy

Vi är en agentur som finns till för de som är ofrivilligt barnlösa och hjälper till med processer via surrogat bland annat i Colombia, USA, Ukraina och Georgien.

Tammuz firar 1.000 födda bebisar totalt! 👶🥳🏳️‍🌈

Och här i Norden har nu passerat 100 födda bebisar och över 100 blivande föräldrar väntar…

Surrogacy kids talk ❤️

Children born through surrogacy share their story. How does it feel growing up with gay dads? What do they think of people who are against LGBT families?

Läs mer: Barn födda via surrogatmödraskap mår bra visar ny forskning

 

Barnbidrag, föräldrapenning & surrogatmödraskap

I videoklippet ovan berättar vår jurist Emma om barnbidrag och föräldrapenning i samband med en surrogatprocess.

Om att att vara gravid som surrogatmamma


En av våra surrogatmammor i USA berättar om sin graviditet i 26:e veckan ❤️

2018 ett bra år – 108 nya bebisar!

Familjeögonblick 2018

  • 108 nya bebisar
  • 57 tjejer
  • 51 pojkar
  • 12 kontor runt om i världen
  • Föräldrar från 38 länder

Video om barnlängtan, funderingar på adoption och surrogatmödraskap

Eduardo Afonso, VD på Nordic Surrogacy, berättar om barnlängtan, funderingar på adoption och slutligen beslutet att anlita en surrogatmamma.

 

Läs mer: Surrogatprogrammet i USA är lämplig för alla, heterosexuella, samkönade, par och enskilda individer.

 

Intervju med surrogatmamman Marina i Ukraina

Surrogatmamman Marina i Ukraina berättar om hur det är att vara surrogatmamma för ett utländskt par (på ukrainska med engelska undertexter).

This is surrogate mother Marinas own story about being a surrogate mother for a foreign couple (In Ukrainian with English subtitles).

Surrogatbarnen mår bra visar ny forskning

Professor Susan Golombok vid Cambridge University har under många år studerat barns utveckling i 32 surrogatfamiljer, 32 familjer med äggdonation och 54 familjer med naturlig befruktning.

Ser man på barnens psykologiska välmående så finns det ingen skillnad på att växa upp med två mödrar, två pappor, en ensamstående förälder eller att ha fötts av en surrogatmamma, jämfört med att växa upp i en traditionell kärnfamilj.

Video som visar pronukleär embryoöverföring vid Nadiya

Läkarna på Nadiya skapar ett embryo med DNA från tre personer genom att befrukta mammans ägg med hennes partners spermier, och överförde sedan cellkärnan från det befruktade ägget till ett ägg från en donator, som tömts på cellkärnan. Barnet har därmed dna från föräldrarna samt en mindre del från äggdonatorn.