Vi firar Pride och din väg till föräldraskap 🌈

Pride 2021 Nordic Surrogacy

Träffa Nordic Surrogacy under Stockholm Pride 2023 🌈

Under Stockholm Pride finns Nordic Surrogacy i PridePark den 2 – 5 augusti ❤️ Vill du veta mer om surrogatmödraskap kan vi berätta allt du behöver veta om hur en trygg surrogatprocess och äggdonation går till och om destinationerna där surrogatmödraskap är lagligt och reglerat. Vi ser fram emot att välkomna dig i vårt tält!

Vägen till föräldraskap ser olika ut. Våra förutsättningar att få barn och bilda familjen vi drömmer om är ständigt under förändring. Vägar som tidigare varit stängda för ofrivilligt barnlösa har öppnats och det omöjliga har blivit möjligt. Oavsett hur du definierar dig eller civilstånd arbetar Nordic Surrogacy varje dag för din rätt att skapa familjen du drömmer om. Sedan starten 2016 har hundratals barn fötts genom surrogatmödraskap till föräldrar runt om i Norden. Läs mer om oss och vårt arbete här.

Vi vill främja jämlikhet oavsett hur du definierar dig. Det är en av anledningarna till att Nordic Surrogacy finns – för att skapa en jämlik möjlighet för alla att bli förälder. Under årens lopp har vi gjort stora ansträngningar för att förändra den allmänna opinionen om surrogat som familjebildningsmetod. Bland annat genom samtal med politiker, debattartiklar och att synas i offentliga sammanhang. Läs mer här.

Nordic Surrogacys program under sommaren 
Du kan träffa oss under flera olika Pridefestivaler för att lära dig mer om surrogatmödraskap som familjebildningsmetod.

Under hela sommaren kommer vi delta på olika event och du kan också träffa oss digitalt.

2 – 5 augusti Stockholm Pride: Vi ställer ut i PridePark i Stockholm. Här kan träffa oss och ställa frågor om surrogatmödraskap.

15 augusti Malmö: Kontakta oss för att boka ett möte i Malmö.

16 augusti Köpenhamn Pride: Kontakta oss för att boka ett möte i Köpenhamn.

Boka tid genom att maila info@nordicsurrogacy.se eller fylla i formuläret Kontakta oss.

Följ oss på Instagram och Facebook för att ta del av våra egna och andras erfarenheter av processen.

Vi ser fram emot att träffa er!

Jonas och Eduardo Pride 2021 Nordic Surrogacy 2

I PridePark kan du boka en tid och träffa Jonas Sternulf-Gleditsch som är rådgivare på Nordic Surrogacy. Jonas genomgår just nu en surrogatprocess i Colombia tillsammans med sin man. Läs mer om surrogatmödraskap i Colombia.

På plats finns också Eduardo Afonso, grundare och vd för Nordic Surrogacy. Eduardo är förälder till tvillingflickor födda genom surrogat. Här berättar han om sin resa.

Happy Pride 🌈 önskar Nordic Surrogacy!