Ledig tjänst: Koordinator på Nordic Surrogacy

Ledig tjanst Koordinator pa Nordic Surrogacy 2 - Nordic Surrogacy

Är du en strukturerad och noggrann relationsbyggare som gillar att arbeta under stort eget ansvar? Då är det dig vi söker i rollen som koordinator!

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du blir våra blivande föräldrars följeslagare på den fantastiska och känslomässiga resan mot föräldraskap och en del av vårt professionella och engagerade team.

Nordic Surrogacy grundades 2016 av Eduardo Afonso efter att han genomgått en surrogatprocess. Utifrån erfarenheterna från den egna processen startades Nordic Surrogacy för att hjälpa andra ofrivilligt barnlösa att uppfylla drömmen om att skapa sin familj. Idag vänder sig blivande föräldrar över hela Norden till oss. Vi hjälper med det praktiska kring deras surrogatprocess och kontakten med de olika parterna. Det ger de blivande föräldrarna utrymme att förbereda sig på rollen som föräldrar och barnet som är på väg.

För att trivas i rollen som koordinator gillar du att arbeta strukturerat och har mycket god vana att arbeta i Office-paketet och andra IT-system. Vi förvaltar stora förtroenden och därför är det viktigt att du har god social kompetens och är duktig på att bygga relationer. Du kommer ha daglig kontakt med kliniker, blivande föräldrar och andra partner. Du har goda språkkunskaper och vana att uttrycka dig i tal och skrift på något av de nordiska språken och engelska. Noggrannhet, god kommunikation och ett metodiskt arbetssätt krävs för att lyckas i den här rollen.

Vårt kontor ligger på Södermalm i Stockholm och vi arbetar både på plats och på distans, varför du inte måste bo i Sverige för att söka tjänsten. Arbetstid är i huvudsak förlagd till kontorstid, men då surrogatprocesserna genomförs i Colombia, USA, Georgien och Ukraina medför detta att viss anpassning till destinationens tidsskillnad kommer att påverka din arbetstid.

Kunskapskrav

 • God vana att arbeta i Office-paketet och gärna vana att jobba i andra IT-system
 • God kommunikationsförmåga och språkkänsla i tal och skrift
 • Språkkunskaper:
  • God förmåga att kommunicera i tal och skrift på engelska och ett av de skandinaviska språken; svenska, norska eller danska.
  • språkkunskaper i spanska är meriterande

Personliga egenskaper 

 • Arbetar metodiskt och strukturerat med fokus på detaljer
 • Stor simultankapacitet och förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter
 • Stark känsla av diskretion och professionalism
 • Trivs med att ta stort eget ansvar
 • Trivs med att arbeta under förändring
 • Skapa och bygga starka relationer med partners, blivande föräldrar och kollegor

Övriga meriter

 • Genomgått en egen surrogatprocess eller IVF-behandling är meriterande men inte avgörande.

Sista ansökningsdag: 25 mars. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde: enligt överenskommelse

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi tar emot ansökningar från hela Norden.

Skicka in din ansökan och CV via mail till: nina.remoy@nordicsurrogacy.se

Vi ser fram emot din ansökan!