Familjeberättelser från surrogatprocesser

Familjeberättelser från surrogatprocesser - Nordic Surrogacy

Föräldrarna berättar med egna ord

Våra blivande föräldrar har alla haft olika resor innan de har tagit beslut om surrogat och även surrogatresan skiljer sig åt. Här berättar både blivande föräldrar och nyblivna föräldrar med sina egna ord om sina erfarenheter baserat på var de är i processen.

I vissa fall har de valt att vara anonyma och i andra fall valt att presentera sig med namn, bostadsort och även kanske bild. Den gemensamma nämnaren är att de precis som du närt en längtan om familj. Nya familjeberättelser publiceras allteftersom våra föräldrar är redo att berätta sin historia.


”I realized that this was the best decision I could have made.”

”Today that I had the opportunity to meet the father of the baby. I realized that this was the best decision I could have made and I feel very happy to know that the baby will have a family that will give him a lot of love. I am very happy because God gave me the opportunity to give a family to a person who really deserves it. All this was also possible thanks to all of you who can make people’s dreams come true. Many, many thanks for everything.”

– Surrogatmamma i Colombia


”Släpp kontrollen och låt det ske. Lita på processen.”

– Nyblivna föräldrar som nyligen kommit hem med sitt barn efter att ha genomgått processen i Colombia


Vi vill säga ett stort tack för ALLT ni gjort för oss under hela processen.

Lou Nordic Suroogacy

Arbetet ni gör är guldvärt, och vi har aldrig varit något annat än supernöjda med er – när vi kommer på syskontankar så är det ingen tvekan att det är Nordic Surrogacy vi kommer tillbaka till! Ni har varit så professionella men också med en personlig touch, och det är något vi har uppskattat väldigt mycket längs vägen. Utan er så hade vi inte suttit här hemma i soffan med vår lille pojk nu, så det kommer aldrig gå att tacka er nog ❤️ Vi hoppas att vi kan ses ansikte mot ansikte och få introducera er för vår lille son i sommar när vi har vägarna förbi Stockholm. Stor kram!”

– Maya och Dennis, föräldrar till pojke född i mars 2022


Great service

”The clinic, everything was very professional and ran smoothly. In and out really. Salome from the clinic is very great, she offers the same professionalism and great service as you do with Nordic Surrogacy”

-Blivande föräldrar från Sverige i process i Georgien.


För dig som funderar på surrogatmödraskap kan vi varmt rekommendera Nordic Surrogacy.

Stort tack till alla som har hjälpt oss i resan till föräldraskap.

Tack!”

Danska paret


Oskar och Jonas om familjebildning genom surrogatmödraskap
Du behöver godkänna statistik och marknadsföringscookies för att se denna video.


Det är en trygghet att ha en agentur som kan hjälpa till

Maria och Mattias valde surrogatmamma i USA via Nordic Surrogacy
Maria och Mattias valde surrogatmamma i USA via Nordic Surrogacy

”Vi kände redan från början att det skulle bli mycket, både känslo- och pappersmässigt. Känslorna går upp och ned, glädje och nervositet blandat med varandra.
Det är många dokument som ska läsas, godkännas och skrivas under. Allt då på ett språk som man behärskar till en del men inte till 100%.
Det är då en trygghet att ha en agentur som kan hjälpa till med stort som smått, en agentur som pratar samma språk som oss och det viktigaste, att de har koll på hur saker och ting fungerar i Sverige”.

Maria & Mattias, Sverige

Les mer om Maria och Mattias


Anneli om surrogatmödraskap i Ukraina och sin egen resa som ofrivilligt barnlös
Du behöver godkänna statistik och marknadsföringscookies för att se denna video.


Nordic Surrogacy har funnits där för oss hela vägen

”Vägen till barn via surrogat har varit enklare än det vi trodde från början. Eftersom Nordic Surrogacy har en mycket bra matchningsprocess av surrogatmamma och blivande föräldrar, hittar man ju en man faktiskt vill och kan samarbeta med på bästa möjliga sätt.

Vi valde Nordic Surrogacy helt enkelt på grund av magkänslan och det goda ryktet som de fått från tidigare föräldrar som använt dem. Nordic Surrogacy har funnits där för oss hela vägen. Vi har fått svar på mail inom en dag eller två och har aldrig känt att något hänt som vi inte har fått information om.

Vi har som sagt varit positivt överraskade över sättet som vi har blivit mottagna på. Vi sitter just nu med två fantastiska bebisar i famnen, så nej, vi saknar inget :D”

Norska paret


Det har flutit på riktigt smidigt

“Vi visste inte så mycket och var lite ”lost” hur vi skulle gå till väga att få barn tills vi tog kontakt med Nordic Surrogacy och allt började att sakta falla på plats. Vi kände ett annat gay par som gjort via Mexico. Men efter lite forskning så var valet av er självklart. Det har flutit på riktigt smidigt bit för bit. Det är mycket väntan, vilket vi är inställda på.

Bra kontakt, resan till Albanien var över förväntan, proffsigt, vi kände oss sedda och att nu är det på riktigt 🙂 Vi känner att eftersom vi aldrig gjort detta tidigare så känns det bara bra, mailkontakt är viktig och fungerar utmärkt och även den personliga träffen var super bra.”

Edwin & Henrik, Sverige


Det är väldigt personligt

“Våran resa började med att vi gjorde en utredning på Reproduktionsmedicinskt centrum om möjlighet fanns för oss att bli gravida. Tyvärr var detta ingen möjlighet eftersom det fanns skador efter behandling av en cancerdiagnos. Vi fick på kliniken höra att det fanns andra vägar att gå som adoption eller surrogat. Eftersom längtan efter ett nyfött barn är väldigt stor så tittade vi inte så mycket på adoption utan tittade vidare på surrogat.

Vi fick kontakt med ett par som hade gått igenom en surrogatprocess själva. De hade gjort detta på egen hand utan agent. Vi undersökte denna vägen till en början men kände stor oro över att orka och hinna med att dra i alla trådar själva. Googlade runt och hittade en svensk agentur som man kunde få hjälp av och nu är vi här. Det känns mycket bra så här långt. Nordic Surrogacy är en stor organisation men den känns liten på något sätt (Norden).

Det är väldigt personligt eftersom man pratar direkt med er och inte någon i en reception. Man kan maila dygnet runt och få väldigt snabba svar. Detta något så stort som man går igenom, man måste lägga allt i någon annans händer. Känns verkligen som man kan göra detta med Nordic Surrogacy Det har också varit värdefullt med era personliga berättelser. De berättelserna gör att man själv kan ta till sig och känna att det är sant, någon har verkligen varit med om detta.”

Blivande föräldrar, Sverige (pågående process)


Mötet med vår surrogatmamma kändes väldigt bra

“Vi känner oss trygga i processen och vårt möte med vår surrogatmamma kändes väldigt bra. Kliniken likaså, superfräsch.
Så tacksamma gentemot dem på kliniken, dom har varit väldigt trevliga och stöttande. ”

Blivande föräldrar, Sverige (pågående process)


Nordic Surrogacy surrounded us with the best resources available

Julia born through surrogacy in Ukraine - Nordic Surrogacy
Julia born through surrogacy in Ukraine

Alexandra and William were Nordic Surrogacy’s first intendent parents in Scandinavia. Now they are the happy parents to Julia born in Kiev, through our surrogacy program in Ukraine. Below are their thoughts about the process.

What has been most valuable of what we have been able to provide?

”Knowledge of the process, legal support and access to the best clinics and medical care in Ukraine. If we wanted any feedback from the medical experts in Kiev, this was arranged. We were fully satisfied with the expertise, professionalism, advice and support given at all times by the reproductive medicine clinic and the maternity hospital which were both world class. Our daughter was born 9 weeks premature, but we can honestly say that we would not have expected to have received better care for her and the surrogate anywhere else than at the hospital Nordic Surrogacy worked with in Kiev. She was born and cared for in the right place.

We were also put in contact with other couples going through the same process, which was very supportive, made for a sociable time in Kiev and has led to some great friendships.

What is perhaps most valuable is that Nordic Surrogacy made our daughter and for us to become her parents possible. Maybe we could have gone through this process on our own, but it would have taken longer and have had greater risk, would have been stressful and it could have involved clinics and hospitals which were not as professional and caring as those we encountered. Nordic Surrogacy surrounded us with the best resources available to ensure success.”

– William and Alexandra, Sweden.


Takk

Takk for det arbeidet dere gjør :)”

– L & R i Norge


Tack

”Min familj och jag tackar er allihopa som hjälpte oss i denna någorlunda långa resan. Eduardo och Jenny, vi kommer ju att träffas senare och kramas.”

– N & R


Incredibly grateful!

”No words can describe the wonderful gift you are giving us, and we want you to know that we are incredibly grateful!”

– Norsk familj


Tryggt och proffsigt

Ni får det hela att falla på plats på ett tryggt, tydligt och proffsigt sätt.

– Par från Sverige


Förtjusande person!

Vi togs omhand av en helt förtjusande person! Där har Dr Aytug i Albanien verkligen hittat en pärla! Hon är påläst professionell vänlig och förtroendeingivande!”

– Johan & Patrik, Sverige


En fantastisk resa, magiskt!

Vi hade en fantastisk resa, det var magiskt. Tårarna rann vid ultraljudet.
Blev omhändertagna väldigt bra, Alina är så snäll och omtänksam.”

– Frida & Richard, Sverige


” So far we have only had positive experiences here.

The clinic looks really nice and the staff is super friendly and helpful. We are so happy that we went here and saw the clinic, we feel very well taken care of”

– Blivande föräldrar från Danmark i process i Colombia.


”Vi är så glada att det rullar på med processen.

Vi är inte otåliga utan det får ta den tid det tar. Det känns abstrakt men otroligt spännande på samma gång. Barn har ju en förmåga att kombinera det fantastiskt storslagna med det akut vardagliga och vår vardag rullar på här samtidigt som du hjälper oss med mirakel.”

– Blivande föräldrar i Ukraina.


”Det är väldigt uppskattat och känns tryggt att Ingegärd kommer finnas där.

Vi har redan massa tankar som snurrar kring mjölkersättning, blöjor och bärselar!

Blivande föräldrar i Colombia.


 

Läs mer: Varför skall du välja Nordic Surrogacy

Läs mer: Processen – hur går det till med surrogatmödraskap?

Läs mer: Vem blir surrogatmamma och varför?

Läs fler famileberättelser