Välkommen till Tammuz Family

Tammuz Family och Nordic Surrogacy samlade i StockholmDelar av det globala teamet samlade i Stockholm för konferens om äggdonation och surrogatmödraskap. 

Tammuz Family är ett av världens ledande surrogat- och fertilitetsföretag. Vi erbjuder kompletta och omfattande garantiprogram och följer dig som blivande förälder under hela processen.

Tammuz Family ingår i den globala gruppen Tammuz, som består av fertilitetskliniker, surrogat- och äggdonationsagenturer samt dotterbolag runt om i världen.

Gruppen samarbetar också globalt med större fertilitetskliniker, jurister och specialister. Vi tar hand om de olika delarna i processen och guidar dig genom denna otroliga resa – med slutmålet att drömmen om ett barn uppfylls.

Grundades 2008

Företaget grundades 2008 av Doron Mamet-Meged, med syfte att tillhandahålla skräddarsydda och prisvärda lösningar för dem som längtar efter att få barn. Tammuz-familjen har under åren lett utvecklingen av surrogattjänster för samkönade par, ensamstående män och heterosexuella par. Sedan starten har vi hjälpt fler än 750 barn till världen.

Nordic Surrogacy

Den nordiska verksamheten, Nordic Surrogacy AB även kallat Tammuz Nordic, grundades 2016 av Eduardo Afonso, som själv fått barn genom en surrogatprocess. Visionen var att hjälpa ofrivilligt barnlösa i Norden med hjälp av surrogat och äggdonation.

Under årens lopp har vi gjort stora ansträngningar för att förändra den allmänna opinionen om surrogat som familjebildningsmetod. Bland annat genom samtal med politiker, debattartiklar och att synas i offentliga sammanhang.

Läs mer: Våra medarbetare på Tammuz Nordic

Läs mer: Varför skall du välja Tammuz

Läs mer: Processen – hur går det till med surrogatmödraskap?

Läs mer: Vem blir surrogatmamma och varför?